x

Martin Jensen udgiver single med teenageidolet Olivia Holt

Martin Jensen udgiver single med teenageidolet Olivia Holt

"16 Steps" er titlen på den danske dj Martin Jensens nye single. Nummeret er lavet i samarbejde med den amerikanske Olivia Holt. Hør singlen nederst i artiklen. 

Den 26-årige jyde har har hurtigt opnået succes, både nationalt og internationalt. Martin Jensen har i alt udgivet syv singler og er især blevet kendt for kæmpehittet "Solo Dance" fra 2016, som har over 450 millioner streaminger på Spotify. Derudover har dj'en udgivet officielle remixes for blandt andre Ed Sheeran og Katy Perry.

LÆS OGSÅ: Succes-dj Martin Jensen: Jeg har altid været god til at holde fest

Teenageidolet Olivia Holt er med på den nye single fra Martin Jensen. Den 20-årige Olivia Holt er kendt som både sangerinde og skuespiller blandt andet fra filmen "Pige mod Monster" og den nye tv-serie "Cloack & Dagger". Derudover har hun udgivet flere singler, blandt andet hittet "History", som har rundet de 150 millioner streaminger på Spotify. 

LÆS OGSÅ: Martin Jensens drøm gik i opfyldelse

Den 9. august kan man opleve Martin Jensen på SmukFest. Sidste år var den verdenskendte dj også en del af SmukFest-programmet. En koncert, som GAFFA uddelte flotte fem stjerner til og skrev følgende om: 

"Det er et sæt fyldt med store dansehits, numre, publikum kan synge med på og generelt bare numre og et dj-sæt med en skøn feel-good-vibe."

En musikvideo til singlen vil se dagens lys den 18. juli. 

Lyt herunder til den nye single, som med stor sandsynlighed vil blive spillet til sommerens mange fester. Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA