Nyhed

Live på Reffen: De første navne til GAFFAs gratiskoncerter

GAFFA.dk – alt om musik

I samarbejde med Reffen og Royal Beer præsenterer vi i sensommeren en lang række artister på det nye, københavnske Street Food marked. Første lineup torsdag den 16. august er stjerneskuddene Mattis og Mozaík.

GAFFA præsenterer i fællesskab med Reffen, Royal Beer og Tak Rock en lang række upcoming artister hver torsdag fra den 16. august og frem mod slutningen af september. Reffen har adgang til det offentlige areal Minefeltet, hvor en rustik scene vil danne rammen om torsdagskoncerterne.

Torsdag den 16. august kan du ved Copenhagen Street Food, Refshaleøen nyde skønne toner fra Mattis og Mozaík, mens du får dig en bid lækker mad, hygger med vennerne og nyder et iskoldt glas rosé i sensommersolen.

LÆS OGSÅ: Kom til gratis koncerter på Reffen i sensommeren

Den meget lovende popcrooner Mattis smed i foråret ep'en Into the Night på gaden, et smukt og solidt udspil fra den 31-årige nordsjællænder. Mattis Jakobsen startede karrieren med at lave punkrock og var blandt andet guitarist og vokalist i bandet Vomit Supreme.
 
I 2016 påbegyndte Mattis sit soloprojekt, som hurtigt fik vind i sejlene og førte til en kontrakt med Warner Music i Tyskland. Hittet "Lover Boy" var Mattis' første soloudspil, som gik ind som P3's Uundgåelige i marts 2017. Absolut et lyt værd.

LÆS OGSÅ: Pophåbet Mattis fremkalder gåsehud

Talentet Mozaík spreder godt humør med sine energiske popnumre. Hun står blandt andet bag sangene "Keep On" og "My Time", som med garanti vil få dig op af stolen. Det er sangerinden Linette Damsted og produceren Olle Markensten, som står bag Mozaík og sammen støber de catchy numre med en smuk vokal i front. 

LÆS OGSÅ: GAFFA på gaden – mød Karl William, Beck, Greta Van Vleet og mange flere

Live på Reffen er en oplagt mulighed for at få en forsmag på weekenden - så hiv fat i dine venner og besøg Reffen, hvor der altså vil blive leveret delikate poptoner fra både Mattis og Mozaík.  

Torsdag den 16. august fra klokken 19 til 22 - Følg med i facebookeventet her.
ANNONCE