x

Noel Gallagher opdager forsvundet album i sokkeskuffe

Noel Gallagher opdager forsvundet album i sokkeskuffe

Den ældste Gallagher-bror har afsløret i et interview med Matt Morgan, at han har fundet et hidtil forsvundet soloalbum i sin sokkeskuffe, rapporterer NME

Efter opløsningen af Oasis arbejdede Noel Gallagher med producerduoen Amorphous Androgynous om et album, som skulle have været Noels soloalbum-debut, men som aldrig blev udgivet. I stedet blev det albummet Noel Gallagher's High Flying Birds, som blev debuten.

Da Noel Gallagher bliver spurgt ind til om, hvorvidt albummet blev skrottet helt, svarer han følgende: "Jeg fandt en kopi af det for nylig i en sokkeskuffe. Masteren må nogle have – men det kommer ikke ud foreløbigt. Det kan være rart at gå tilbage til det om nogle år, fordi "Shoot A Hole Into The Sun’" er fucking godt, og der kan være flere lignende ting derpå". 

LÆS OGSÅ: Liam Gallagher tilgiver sin bror og vil genforene Oasis

"Shoot a Hole Into the Sun" var det eneste nummer, som dengang så dagens lys – et b-side-remix til singlen "Dream on" fra High Flying Birds. To yderligere nummer med producerduoen kom med på Noels andet soloalbum, Chasing Yesterday fra 2015, nemlig numrene "The Right Stuff" og "The Mexican". 

I interviewet fortæller Noel afsluttende, at albummet bare ikke føltes rigtigt på daværende tidspunkt og derfor ikke blev udgivet. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA