Nyhed

Suspekt holder jul og nytår i Aalborg

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

For andet år i træk afholder Suspekt sin famøse julekoncert – denne gang bliver det dog på Skråen i Aalborg. Der er lagt op til en hardcore aften langt væk fra familiens trygge, julede rammer.

Koncerterne er primært for de dedikerede fans, men alle er velkomne til at vende juleresterne, nisserne og familien ryggen for en aften, der vil lukke året ned med et brag. Til gengæld står tilbudet på at få svedet lidt af flæskestegen væk til hardcore Suspekt-klassikere. Skråen vil være liret op med julepynt, der er varm glögg i baren og selvfølgelig den store Suspekt-julemand. Måske inviterer han ligefrem op på skødet?

Om årets julekoncerter på Skråen fortæller Emil Simonsen, Andreas Bai Duelund og Rune Rask, der tilsammen udgør Suspekt: "Vi vil med koncerterne på Skråen gerne hylde de utallige af Suspekts sange, som ikke har haft den samme opmærksomhed til vores store koncerter tidligere. Koncerterne bliver derfor en del mere interimistiske og måske lidt mere for de hardcore Suspekt-supportere. Vi tager alt fra gamle Ingen slukker-tracks med, som vi aldrig har spillet før, til dem vi savner mest fra Prima Nocte. Og så er det jo oplagt at spille et par af de helt nye tracks, som endnu ikke har haft et liv på livescenen. Vi vil med andre ord forsøge at udfordre os selv og publikum. Bare rolig, rolig, det skal nok blive jul igen i Aalleren.”

LÆS OGSÅ: Vestegnens skrappe drenge

Tilbage i februar 2017 udgav Suspekt deres sjette og særdeles anmelderroste album 100% Jesus. Der er her tale om et album, der endnu engang, og med største overskud, stadfæstede bandets dominerende rolle på den danske hip hop-scene. Om GAFFAs seks stjerner skrev anmelderen bl.a. ”Det er 100% lækkert, 100% Suspekt og helt sikkert 100% Jesus.”


Den suspektificerede glögg serveres den 28. december til et brag af en julefest, og den 29. december vil Suspekt skåle det nye år ind med en nytårsfest. 

ANNONCE