x

Lana Del Rey annoncerer ny single og album


Lana Del Rey er igen aktuel med en ny single, "Venice Bitch", der er andet udspil for sangerindens kommende album. Se musikvideoen ovenfor.

Den amerikanske singer-songwriter med det borgerlige navn Elizabeth Woolridge Grant følger allerede op på singlen "Mariners Apartment Complex", der udkom i sidste uge. Det andet udspil fra det kommende album kommer i form af nummeret "Venice Bitch", der med en 10 minutter lang musikvideo varmer godt op til udgivelsen af det kommende album.

Det rolige og sjælfulde nummer indeholder både elektroniske synth-elementer og en mere nostalgisk og rustik lyd, der især understreges i musikvideons retrospektive billeder. 

LÆS OGSÅ: Mand planlagde at kidnappe Lana Del Rey

Den nye single havde i aftes premiere på Apples radiostation, Beats 1, som Lana Del Rey gæstede, og hvor hun udtalte følgende om singlen: "Jeg spillede den for mine managers og sagde, at det var den single, jeg ville offentliggøre, hvor de sagde "Den er 10 minutter lang, tager du pis på os? Hvorfor gør du det her mod os? Hvorfor kan du ikke lave en tre minutters lang popsang?". Men sommeren er ved at være slut, og nogle mennesker vil bare gerne køre rundt i 10 minutter og forgabe sig i lyden af elguitarer".  

Den 33-årige sangerinde afslørede ved samme lejlighed, at titlen på hendes kommende sjette studiealbum er Norman Fucking Rockwell, som hun bekræfter at have klar til næste år. Albummet er produceret i samarbejde med Jack Antonoff, bedst kendt fra Bleachers og Fun, og som også har produceret for stjerne som Taylor Swift og Lorde.

Lana Del Rey lader sig heller ikke begrænse på den kreative front. I radiointerviewet meddelte hun også, at hun har planer om at udgive en poesibog. Sangerinden har allerede skrevet 13 digte, som hun ønsker at udgive i en digtsamling kaldet Violet Bent Backwards Over the Grass. En konkret udgivelsesdato for digtsamlingen er endnu ikke offentliggjort. 

LÆS OGSÅ: Musikere i stor protest mod Israel

Norman Fucking Rockwell vil efterfølge sangerindens seneste album Lust For Life fra 2017, der i sin tid blev belønnet med fire ud af seks stjerner i GAFFA med overskriften "Lana Del Rey udforsker nye afkroge af sit eget univers på formfuldendt femmer". 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA