x

VIDEOPREMIERE: Øjeblikket, inden det hele letter


Sammen med udgivelsen af deres debutalbum udgiver Dør Nr. 13 i dag en stemningsfuld billedside til sangen "Assistens". Se videopremieren her.

På billedsiden til Dør Nr. 13's "Assistens" oplever vi optakten og følelserne i øjeblikket lige inden øjeblikket. I dag udkommer debutalbummet, Verden i Flammer, og det er på mange måder dette øjeblik, som bandet befinder sig i. Som de selv fortæller:

"Jesper Duelunds stemningsfulde billeder fanger tændingen de sidste sekunder før en koncert perfekt. Det passer godt til sangen, teksten og ikke mindst vores situation lige nu. Hvor vi har været væk fra det hele et års tid for at lave det her album, vi nu endelig får lov at dele med verden."

Den Karrierekanon-vindende kvintet udgav ep'en Krigere Uden Vaaben i 2017 og har endnu engang allieret sig med producer Søren Christensen på albummet Verden i flammer. Et album der får GAFFA-anmelder Esben Suurballe Christensen til at knytte følgende kommentar til den danske beatgruppe: "Her er endelig et dansk guitarband, I kan tro på. Her er endelig et dansk guitarband, I skal tro på."

LÆS OGSÅ: Et frihedssøgende adrenalinsus

 

Dør Nr. 13 kan opleves til følgende efterårskoncerter:

25. oktober: Sønderborghus, Sønderborg

03. november: Huset i Hasserisgade, Aalborg

08. november: Dexter, Odense

09. november: Von Hatten, Randers

10. november: HQ, Aarhus

16. november: Mantzius Live, Birkerød

17. november: Huset KBH, København

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran giver sin største danske koncert nogensinde


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA