x

Nyt om Rammsteins kommende album

Nyt om Rammsteins kommende album

Guitarist Paul Landers har afsløret, at Rammsteins syvende studiealbum kommer ud til foråret. 

Det er snart ti år siden, at de seks tyske rockere fra Rammstein sidst var albumaktuelle. I 2009 berigede de musikverdenen med Liebe ist für alle da, og nu tyder det på, at foråret 2019 bliver beriget med det længe ventede syvende udspil fra metal-ikonerne. 

LÆS OGSÅ: Rammstein sagsøger Tyskland

Om det kommende album har Paul Landers udtalt følgende til Music Radar: "Lige nu ser det ud til, at det nye album vil komme ud næste forår, og det, vi primært har gjort, er at spille i en rundkreds med alle gutterne i ét rum. Det har ikke været som en præproduktion, hvor hvert medlem er alene; det har mere været en ting, vi har været sammen om". 

Han fortsætter: "Vi må vente og se, hvordan det hele ender med at lyde på albummet, men den grundlæggende idé er, at du hører et band spille... man kan sige, at det er inspireret af vores live-sound. Det er præcis det, vi går efter". 

LÆS OGSÅ: Superfans: Familien Rammstein fra Middelfart

Rammstein har tidligere på året pirret fans med diverse billeder af optagelserne, der blandt andet inkluderer et stort orkester og kor. Ved samme lejlighed meldte GAFFA, at gruppens anden guitarist Richard Z. Kruspe har været en smule skeptisk inden optagelserne til det nye album, da skabelsen af Liebe ist für alle da angiveligt var tæt på at skille bandet ad. Han har derfor hentydet til, at det syvende album, hvis titel endnu ikke er blevet offentliggjort, kan blive det sidste udspil fra Tysklands førende metalband. 

LÆS OGSÅ: Er Brian Johnson tilbage i studiet med AC/DC?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA