x

Guns N' Roses-album nærmer sig udgivelse

Guns N' Roses-album nærmer sig udgivelse

Overskriften på denne nyhed er efterhånden en lårtyk musikjournalistisk kliché - men det skyldes, at der ofte tages udgangspunkt i mere eller mindre løse rygter og kun sjældent officielle udmeldinger fra bandet selv.

Således er det også længe siden, der har været en positiv melding omkring udgivelsen af "Chinese Democracy", men i en officiel melding på bandets website kan bandet fortælle, at udgivelsen er ved at blive planlagt, og at det ligefrem går godt.

Mindre godt er det, at bandet er blevet taget på sengen af guitarist Robin Finck, der har annonceret, at han atter er del af Nine Inch Nails' liveband, når de tager på turné senere på året. Bandet vil ikke ud med hverken spekulationer eller meninger om Fincks beslutning, men vil blot se tiden an. Det er de heldigvis ret øvede i.

Endelig må det understreges, at historien om et Guns N' Roses-realityshow med intime Axl-interviews blot var en and fra AllYourTV.com, der desværre nåede verden rundt og således også her til GAFFA.dk – der dog understregede, at tanken forekom ganske vanvittig, så forhåbentlig var der ikke for mange, der for alvor troede på det.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA