x

Sparks efterlyser opvarmningsnavne

Sparks efterlyser opvarmningsnavne

Fordelt over 20 koncerter til sommer vil den amerikanske, i en periode engelsk bosatte kultduo Sparks fremføre det samlede bagkatalog, og nu har duoen publiceret en åben invitation til eventuelle opvarmningsnavne.

Konceptet er enkelt: upload en optagelse på YouTube og vent og se, om du hører nærmere fra Sparks.

Jarvis Cocker benyttede sig iøvrigt af samme metode - blot via MySpace - i forbindelse med promotionturen for sit soloalbum fra 2006, som også indbefattede en uovertruffen optræden i et tætpakket Vega.

Koncertrækken med Sparks, som løber i maj-juni på Islington Academy i London, indledes med en gennemspilning af debuten "Halfnelson" fra 1971 og rundes af med opførelsen af 2006-pladen "Hello Young Lovers".

På den 21. aften optræder duoen så på legendariske Shepherd's Bush Empire, hvor de vil opføre deres nye album i fuld længde. På denne aften er der dog ikke inviteret opvarmningsnavne.

En lang række navne har meldt sig på banen som kandidater, herunder den århusianske sangskriver Michael Hamilton som så vidt vides endnu eneste dansker. Se hans og de øvrige bidrag ved at følge nedenstående link.

Se detaljer og de deltagende bidrag


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA