x

Ny plade og turné fra Raunchy

Ny plade og turné fra Raunchy

Et af Danmarks mest markante navne inden for melodisk metal, Raunchy, udsender deres fjerde album ”Wasteland Discoteque” den 16. juni i Danmark via Target Distribution.

I forbindelse med albummet kan bandet se frem til heftig koncertaktivitet, som blandt andet inkluderer Spot, Roskilde Festival, Headbangers Ball Tour og fem koncerter i Kina.

”Wasteland Discoteque” er som Raunchys tre foregående albums produceret af Jacob Hansen (Volbeat, Mercenary) og inkluderer blandt andet gæsteoptræden af bandets tidligere sanger Lars Vognstrup (Money Your Love, Wolfkin), ligesom bandet på pladen også kaster sig ud i en coverversion af Rockwell's 80’er-hit ”Somebody’s Watching Me”.

Gruppen kombinerer endnu en gang deres energiske og melodiske thrash metal med rockede og decideret poppede træk, og på ”Wasteland Discoteque” i en sådan grad, at puritanerne efter al sandsynlighed vil prostestere. Det generer dog ikke bandet, der insisterer på fortsat at udforske og udfordre sit musikalske modus.

Raunchy bakker det nye album op med heftig koncertvirksomhed resten af året. Allerede offentliggjort er bandets optrædener på Spot, Kløften Festival, Roskilde Festival og ikke mindst Headbangers Ball Tour til september, der tager bandet Danmark rundt sammen med kollegerne i Mercenary, Pilgrimz og Last Mile.

Inden da tager bandet i maj på turné i Kina, hvor de mellem den 30. april og 9. maj vil give fem koncerter, bl.a. på MIDI-festivalen i Beijing, som også sidste år fik dansk besøg af blandt andre Hatesphere og Rock Hard Power Spray.

Turnéplan:
30. april - Tiajin
1. maj – Beijing (MIDI Festival)
2. maj - Shenyang
6. maj - Wuhan
9. maj - Beijing (m. Soilwork)

6. juni - Spot Festival
27. juni – Kløften Festival
3.-6. juli – Roskilde FestivalNyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA