x

Dave Grohl afslører hvem, han allerhelst vil spille trommer for

Dave Grohl afslører hvem, han allerhelst vil spille trommer for

Foo Fighters-frontmanden har spillet trommer med en lang række forskellige bands. Men der er ét band, han stadig har en drøm om at spille med. 

Dave Grohl har delt sine tromme-færdigheder med en lang række forskellige bands, enten som medlem eller som gæst. Men der er dog ét band, han stadig kunne tænke sig at spille trommer for.

Det er ingen ringere end AC/DC.

Det var i forbindelse med et interview med Forbes til et arrangement i forlængelse af det amerikanske valg denne uge. Her blev Grohl spurgt, om der var et band, han stadig havde en drøm om at spille trommer med. Han svarede med det samme: "AC/DC. Det er det sidste. Men Phil Rudd er tilbage". 

LÆS OGSÅ: Dave Grohl afslører grunden til, at han ikke bidrog som sangskriver i Nirvana

Under arrangementet spillede Grohl blandt andet trommer med Yeah Yeah Yeahs og Beck. Se et klip nedenfor. 

Artiklen fortsætter under videoen 

Det er tidligere blevet offentliggjort, at meget tyder på, at Rudd og vokalist Brian Johnson er tilbage i AC/DC på baggrund af billeder, som dukkede op i sommer af de to musikere uden for bandets studie i Vancouver, Canada. Læs mere om den potentiele reunion lige her

LÆS OGSÅ: Dave Grohl udtaler sig om mulig ny tjans i Rush

Gennem en lang karriere har AC/DC været igennem mange udskiftninger i besætningen. Brian Johnson, der har været med siden 1980, blev nødt til at gå på pension i 2016 grundet fare for høretab. 

Trommeslager Phil Rudd blev smidt ud af bandet, da han i 2015 blev arresteret for at være i besiddelse af narkotika og for at være kommet med dødstrusler mod en tidligere ansat. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA