x

Turbolens udsender ny single og går i opløsning

Turbolens udsender ny single og går i opløsning

Bandet holder afskedskoncert på Hotel Cecil i København i aften. 

Bo Rune Madsen har sammen med børnene i Turbolens udgivet den atmosfæriske single "Jeres sang" og offentliggør, at det vil være bandets sidste, og at koncerten på Hotel Cecil i aften bliver en afskedskoncert, da gruppen går i opløsning. "Jeres sang" er en rolig og svævende historiefortælling, der kan høres nederst i artiklen. 

Festivalgængere kunne i sommer nyde en forsmag på den nyudgivne single, da Turbolens spillede nummeret på årets Roskilde Festival. Bandets frontmand, Bo Rune Madsen, skriver følgende om nummeret:

LÆS OGSÅ: Det uskolede og uperfekte er den perfekte platform for Bo

– Jeres sang er sangen om mødet med kærligheden, den uforbeholdne og de børn, der vokser ud af os, og som lever ved vores side og sidenhen over os på den bulede, men fantastiske vej, der er livet. 

I en pressemeddelelse skriver Bo Rune Madsen om opløsningen: 

– Børnene er blevet store, jeg er vokset op på ny, og vi vender os og drejer os, og alting, det forandres. Rejsen med børnene har været lærerig. Og disse læringer vil blive båret videre, men ikke som musik. 

– Turbolens har altid været et personligt projekt, der handlede om at udtrykke og forstå sine følelser, fortsætter han. – Men det har i lige så høj grad været en rejse mod barndommen og den fantasi, frihed og leg, der kendetegner os som små.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Vi giver Bo og ungerne fra Turbolens et lift til Roskilde

Efter to udgivne ep'er vil Bo Rune Madsen for sidste gang indtage scenen med sine purunge bandmedlemmer, når Turbolens klokken 20 i aften spiller på Hotel Cecil. 

Hør Turbolens' nye single, "Jeres sang", her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA