x

Tina Dickow klar med sin første julesang

Tina Dickow klar med sin første julesang

En storslået sang om at være langt væk hjemmefra til jul.

Tina Dickow har netop offentliggjort sin første julesang, "Save a Seat". På sin Facebook-side skriver hun:

"Jeg sagde ja til at være med i TV2s juleshow i år (som vist bliver vist lillejuleaften), og som sædvanligt skulle jeg vælge et par juleklassikere at fortolke. Jeg har efterhånden været igennem en del dejlige jule-kendinge, og det er svært at blive ved med at finde gamle julehits at synge, nu hvor vi hører dem så tit hver eneste jul, og de allerede er blevet fortolket på kryds og tværs. Så jeg tænkte, at det var på tide at skrive min egen.

Og med det i baghovedet, at jeg havde symfoniorkester og ni mand stort kor til rådighed ved tv-showet, gik jeg i gang og endte altså med 'Save a Seat'. En storslået sang om at være langt væk hjemmefra til jul. Det har været sjovt at give den gas med sleighbells og tubular bells – den slags, der bare SKAL være i julesange, og i det hele taget har det været fedt at kaste sig ud i sådan en “lejlighedssang” og ikke mindst en fest at uropføre den med band, orkester og kor! Se med d. 23. december!"

Du kan dog allerede nu høre sangen lige her og se lyric videoen på Tina Dickows Facebook-side eller nedenfor.

Tina Dickow drager fra januar og til og med marts på en næsten udsolgt Danmarksturné med band og vender tilbage til oktober og november med en solotour, hvor der stadig er ledige billetter.

LÆS OGSÅ: Stort Tina Dickow-interview: Stadig på farten – med fast grund under fødderne

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA