x

Gilli går kold i ny, vintersmuk video


Videoen har fået over 50.000 visninger på et døgn

Gilli skød nytårsaften det nye år ind med en ny single, "Kolde nætter", og dagen efter var han klar med en tilhørende video, som på et døgn har fået over 50.000 visninger. Se videoen ovenfor.

I den smukke video følger man Gilli i både byens natteliv og et sneklædt landskab, mens sneen falder, og at dømme efter et flag i baggrunden og påskriften på en togvogn er videoen filmet i Schweiz. Og så lader videoen til at være sponsoreret af en vis juiceproducent, hvis produkt Gilli har i hånden gentagne gange.

Videoen er lavet af Blonde Media, der står bag en række succesfulde videoer med blandt andre Kesi, Sivas og Citybois.

Musikalsk er "Kolde nætter" som mange af Gillis andre sange inspireret af den varmblodede afropop, mens teksten er mere melankolsk, og omkvædet konstaterer: "Verden er kold, der er ingen varme indeni". Der er dog en kvinde i fortællerens liv, der holder modet oppe hos ham: "Så længe mami er ved min side, har jeg hende hele livet."

Gilli har haft et travlt 2018, som han indledte ved nytårsaften 2017 også at udgive en single, "Langsom", der i løbet af året blev fulgt op af "Tranquillo" (featuring Branco), "Mon p'tit loup", "Frero", "Oui" (med Sivas og Node), "Mi lulu", "Su Casa" (med Kesi) og "Mama" (med Kesi), der alle er blevet solide hits.

LÆS OGSÅ: Ild i molotovcocktails

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA