x

P3 Guld – og vinderne er...

P3 Guld – og vinderne er...

Priser til The Minds of 99, Jada og Phlake

P3 Guld-priserne er netop blevet uddelt for 17. gang til fremadstormende musiknavne, for første gang uden for Købnhavn, nemlig på Dok5000 i Odense. Mens The Minds of 99 modtog hovedprisen, P3-Prisen og 100.000 kroner, blev P3-Talentet i år Jada. Prisen P3-Lytterhittet gik til Phlake med "The Rascal".

De nominerede til showets hovedpris, P3 Prisen, var The Minds of 99 og Saveus – to danske bands, der har markeret sig stærkt i det forgangne år. The Minds of 99 var i øvrigt også nomineret i 2015, hvor prisen gik til nu opløste Ukendt Kunstner.
 
I kategorien P3 Talentet var der i år fire nominerede: Barselona, Clara, Fool og Jada – fire unge, fremadstormende navne, der er blevet spillet flittigt på P3 i 2018.
 
Vinderne af P3-Prisen og P3-Talentet kåres af musikkyndige medarbejdere på P3, mens P3-Lytterhittet, som navnet indikerer, vælges af lytterne ud fra en række nominerede udvalgt af P3. De øvrige nominerede var "Nu her" med Benal, "Samme vej" med Karl William og Burhan G og "Let Go" med Scarlet Pleasure.
 
De optrædende var Saveus, Fool, Barselona, Kwamie Liv, Jada, Clara, The Minds of 99 og Benal med Søren Huss og Lis Sørensen
 
Vært var Signe Molde, og showet blev sendt direkte på DR1, DRTV og P3.
 
LÆS OGSÅ: REPORTAGE: P3 Guld – musikken sejrede i show på udebane
 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA