x

Musik i Lejet klar med de første 11 navne

Musik i Lejet klar med de første 11 navne

Sommerfestivalens offentliggørelse præsenterer de første 11 navne ud af et program, som rummer næsten 40 navne.

På Musik i Lejet får festivalgæsterne en smagsprøve på et program, som både indeholder internationalt hypede artister og etablerede samt nye danske artister.

Af internationale hypede kunstnere præsenterer festivalen blandt andet den kun 22-årige, britiske hiphop-kunstner Yxng Bane, der har været i Top 10 i UK og af BBC blev nomineret til "Sound Of 2018".

Også det islandske hiphop-kollektiv Reykjavíkurdætur bestående af 10 energiske kvinder, som både har imponeret anmeldere og publikum verden over med deres girl-power og provokerende optrædener, kan i år opleves på sommerfestivalen. 

Musik i lejet annoncerer yderligere The Mauskovic Dance Band som et internationalt band på festivalen. Bandet spiller en kombination af afro-caribiske rytmer og space disco.

Det danske udvalg af etablerede danske kunstnere på sommerfestivalen rummer sanger og sangskriver Søren Huss samt r&b-duoen Phlake, som i år vandt Årets Lytterhit til P3 Guld med "The Rascal".

LÆS OGSÅ: P3 Guld – og vinderne er...

Derudover præsenterer Musik i Lejet den elektroniske supertrio AV AV AV, som i år var vindere af Robertprisen "Årets Score" og er nomineret til en GAFFA-Pris i kategorien "Årets Danske Elektroniske Udgivelse" samt sanger og sangskriver Alex Vargas, der til Danish Music Awards 2016 løb med prisen for "Årets Danske Solist".

Også Love Shop, som nu i mere end 25 år har været fastetablerede på den danske rockscene, og som i næste måned er albumaktuelle, besøger festivalen i forbindelse med deres Danmarkstour. 

Af upcoming navne på Musik i Lejet offentliggøres de ep-aktuelle Ea Kaya og Nicklas Sahl. Ea Kaya placerer sig som nyt talent på den danske scene med en stærk vokal og velskrevne popsange, hvor Nicklas Sahl allerede med sine million-streams har stadfæstet sig som et af Danmarks mest lovende poptalenter – og er nomineret til en GAFFA-Pris i kategorien "Årets Nye Danske Navn".

LÆS OGSÅ: GAFFA-Prisen: Og de nominerede er...

Asger Nordtop Pedersen, der før spillede bas i Blaue Blume, gik i 2017 solo under kunstnernavnet Guldimund med sin debutplade Så Er Det Vel Bare Det ...? og præsenteres i dag også som et upcoming navn på Musik i Lejets musikprogram. 

Dagens Musik i Lejet-navne er som følger:

Yxng Bane

Reykjavíkurdætur

The Mauskovic Dance Band

Søren Huss

Phlake

AV AV AV

Alex Vargas

Love Shop

Ea Kaya

Nicklas Sahl

Guldimund

Musik i Lejet løber af stablen fra den 18. til den 20. juli ved stranden i Tisvildeleje, og festivalen er allerede udsolgt.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA