x

Michael Jackson-figur vender tilbage til udstilling

Michael Jackson-figur vender tilbage til udstilling

I et nyt Facebookopslag bekendtgør Rødovre Centrum, at den omstridte Michael Jackson-voksfigur alligevel vil være at finde i deres vinterferieudstilling

Da Rødovre Centrum forleden besluttede at fjerne en voksfigur af popikonet Michael Jackson fra en voksfigurudstilling på baggrund af klager fra deres kunder, skabte det ikke så lidt omtale. TV2 kunne tidligere i dag berette, at internationale mediestationer som Washington Post, ABC News og The Independent har reageret på nyheden om storcentrets beslutning.

Udskiftningen af Michael Jackson-figuren med en figur af skuespilleren Brad Pitt har siden mødt markant kritik på de sociale medier. Dette har nu fået Rødovre Centrum til at ændre holdning og genindsætte figuren af popikonet, som vil kunne ses af besøgende fra onsdag morgen klokken ti, skriver BT.

I et opslag på storcenterets officielle Facebookside fortæller den administrerende direktør Jesper Andreasen, at centerets ledelse har tænkt sig om en ekstra gang og fundet frem til, at det var en ukorrekt beslutning at fjerne figuren:

”Det er ingen skam at tænke sig om en ekstra gang, og det er det, vi har gjort. Der er mange og meget forskellige meninger om Michael Jackson, som aldrig blev kendt skyldig i nogen af de beskyldninger, der blev rettet imod ham. Derfor var det en overreaktion at sløjfe ham i udstillingen – og derfor gør vi beslutningen om” er Andreasen citeret for.

Hans udtalelse har fået mange reaktioner på storcenterets Facebookside, overvejende positive, om end der også er røster, der er kritiske over for Jackson og over for centerets hurtige holdingsskift.

Den nye dokumentarfilm Leaving Neverland har vakt flere gamle anklager mod Michael Jackson til live igen. I filmen anklager to mænd den afdøde popstjerne for at have begået seksuelle overgreb mod dem, mens de var mindreårige. Leaving Neverland udkommer 4. marts på HBO. Den bliver dog ikke vist på HBC Nordic, men kan til gengæld ses på DRTV 8. marts, skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Dansk storcenter fjerner Michael Jackson-figur – kunder følte sig stødt

LÆS OGSÅ: Michael Jacksons familie raser over ny dokumentar om overgreb


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA