x

The Storm erstatter Mary J. Blige

The Storm erstatter Mary J. Blige

Mary J. Blige skulle have givet koncert på Plænen i Tivoli i København 23. maj. Men som vi kunne fortælle i onsdags, så har sangerinden droppet en række europæiske koncertdatoer inklusive den i Danmark.

Men nu er Tivoli klar med en erstatning, der kommer i form af en koncert med danske The Storm.

Om programændringen siger Tivolis Musikchef Nikolaj Koppel:

"Det var selvfølgelig rigtig ærgerligt, at Mary J. Blige aflyste med så kort varsel forleden, og med kun otte dage til at finde et nyt navn, er vi glade for, at forårets mest omtalte gruppe og pladeprojekt har sagt ja til at komme og spille i Tivoli. Vi ved, at der er tale om to vidt forskellige musikgenrer, men det har ganske enkelt ikke været muligt at grave et lige så stort internationalt navn op med så kort varsel. Til gengæld glæder vi os over, at vi får et stærkt navn på Plænen som planlagt, og at vi stadig har en lang række spændende koncerter i Tivoli – heriblandt The Flaming Lips, Bonnie ”Prince” Billy, Michael McDonald, k.d. Lang, TV-2 og Saybia med symfoniorkester – for slet ikke at tale om seks nye navne på spot-scenen".

The Storm udgav i februar debutalbummet "Where The Storm Meets The Ground" under stor pressebevågenhed, og har kun givet ganske få koncerter i foråret.

Koncerten med The Storm finder sted på Plænen fredag den 23. maj kl. 22:00. Koncerten er gratis for Havens gæster.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA