x

Lou Reed bliver radiovært

Lou Reed bliver radiovært

Amerikansk radio har i mange år været kendetegnet ved enten af bestå af skarpt genreinddelte stationer, der kun spiller klassisk rock eller r&b, eller stationer med 100 procent snak.

Men på de digitale radioservices som Sirius ændres der lidt ved formaterne, og her kan man eksempelvis allerede høre Little Steven spille sine yndlingsplader en gang om ugen.

I denne weekend kunne Sirius så tilføje endnu et musikalsk navn til deres liste af dj’s, og denne gang er det ingen ringere end selveste Lou Reed, der skal i gang med at lave udsendelser.

Den tidligere Velvet Underground-frontmand skal i programmet "Lou Reed's New York Shuffle" underholde og har ifølge Pitchfork tænkt sig at blande posen med materiale fra hele det musikalske spektrum ”fra jazz til klassisk rock og alt indimellem”.

"Lou Reed's New York Shuffle" debuterede på Sirius lørdag aften og blev præsenteret af Lou Reed sammen med produceren Hal Willner, der har været involveret i Reeds seneste koncerter, hvor han spiller ”Berlin”-pladen i sin helhed.

Lou Reed kan desuden opleves til to udsolgte koncerter i Operaen i København 7. og 8. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA