x

Liam Gallagher beder fans om hjælp til sætliste

Liam Gallagher beder fans om hjælp til sætliste

Britpop-sangeren har endnu en gang henvendt sig befolkningen via Twitter. Denne gang for at høre, hvilke Oasis-sange han bør inkludere i sine fremtidige koncerter

NME beretter, at den tidligere Oasis-frontmand og britpop-enfant terrible Liam Gallagher har postet et opslag på sin Twitter, hvori han beder sine følgere om hjælp til at vælge, hvilke fem Oasis-sange der skal inkluderes i hans kommende koncerter.

LÆS OGSÅ: Vitaliserende nostalgitrip

Fans har tidligere på måneden anbefalet Gallagher at spille nogle af de Oasis-numre, der ikke fik plads på sætlisten ved hans sidste turné. Gallagher responderede, at han ville køre sangene ”She’s Electric” og ”Stay Young” i stilling. Sidstnævnte er ikke blevet fremført i 22 år.

”Okay, brødre og søstre,” skrev Gallagher på Twitter. ”Jeg har brug for jeres hjælp, eller egentlig ikke, men jeg tænkte, at jeg ville involvere jer, siden I altid brokker jer over, hvor lidt jeg interagerer med jer. Jeg putter fem nye Oasis-sange på sætlisten. I heldige skiderikker kan vælge hvilke. Af sted med jer”:

Der er allerede nogle spøgefugle, der har benyttet denne gyldne mulighed for at tage gas på sangeren ved at foreslå de to Blur-hits ”Country House” og ”Song 2”. Gallagher har selvfølgelig taget til genmæle og skrevet: ”Skal du ha’ en flad?” Derudover har han specificeret, at han ikke kommer til at spille singlen ”Roll With It” fra 1995. Desværre.

Liam Gallagher udgav sit første soloalbum As You Were i 2017, og i 2018 blev det offentliggjort, at en ny dokumentar om sangerens tid efter Oasis-bruddet og den begyndende solokarriere var undervejs. Filmen kommer til at bære titlen As It Was og vil efter sigende udkomme senere i år.

LÆS OGSÅ: Lyden af Liam, præcis som han er


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA