x

TRAILER: Fribytterdrømme går all in i dokumentar – og tager på turné

TRAILER: Fribytterdrømme går all in i dokumentar – og tager på turné

Dokumentaren Fribytterdrømmen får premiere på CPH:Dox, og i den anledning annoncerer det danske psych-band en omfattende turné

Fribytterdrømme er ikke kommet sovende til succesen. 2018 var et yderst begivenhedsrigt år for den danske syre-sekstet, hvis travle festivalsæson talte optrædener på Heartland, Smukfest, Spot og sammen med De Underjordiske på Roskilde Festival. De to sidstnævnte shows fik hver fem stjerner af GAFFAs anmeldere. Gennem det seneste halve år er bandet blevet fulgt af de to filmskabere Søren Frederiksen og Pelle Johansen, og det har resulteret i dokumentaren Fribytterdrømmen, som har premiere på filmfestivalen CPH:Dox 2019.

LÆS OGSÅ: Første 12 musiknavne til CPH:DOX

Filmen handler om at tage chancen, sætte alt over styr og gå all in på musikken. Filmen viser, hvordan de syv bandmedlemmer i den forbindelse forsøger at få hverdagen til at hænge sammen med karrieredrømmene. Undervejs bliver venskaber sat på prøve, idyl bliver afbrudt og ambitioner stiger.

Se den nye trailer til Fribytterdrømmen nedenfor:

Fribytterdrømmen har premiere den 24. marts på Aveny-T i København.

I 2019 har Fribytterdrømme primært helliget deres tid indspilningen af det kommende studiealbum, hvorfra singleforløberne ”Egodød” og ”Hallusignaler” allerede er udkommet. Efter albumindspilning og filmpremiere bekendtgør psych-rockerne nu, at de i efteråret 2019 drager ud på en stor Danmarksturné, hvor både gamle og helt nye sange vil blive fremført.

Fribytterdrømme kan opleves på følgende spillesteder:

31.10: Nygadehuset, Aabenraa Kulturhus, Aabenraa
01.11: Sønderborghus, Sønderborg
02.11: Foderstoffen, Rudme
07.11: Viften, Rødovre
08.11: Gimle, Roskilde
09.11: DR Koncerthuset, Studie 2, København
14.11: Atlas, Aarhus
15.11: Paletten, Viborg
16.11: Posten, Odense
20.11: Skråen, Aalborg
21.11: Tøjhuset, Fredericia
22.11: Bygningen, Vejle
23.11: Godset, Kolding
28.11: Fermaten,Herning
29.11: Tapperiet, Køge
30.11: Musikhuzet Bornholm, Rønne


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA