x

Nordjysk Duran Duran-koncert flyttet til Odense

Nordjysk Duran Duran-koncert flyttet til Odense

21. juni skulle firserikonerne Duran Duran have givet koncert i Folkeparken i Hjørring. Nu oplyser gruppens officielle hjemmeside imidlertid, at koncerten er flyttet til et Unicef-arrangement i Odense samme dag. Nærmere betegnet Dyrskuepladsen, oplyser koncertarrangør Jan Thybo.

Ifølge duranduran.com er det de nylige naturkatastrofer i både Burma og Kina, der har givet Duran Duran lyst til at flytte koncerten, så de har mulighed for at give nogle af indtægterne fra deres optræden til Unicef, der så vil donere pengene videre til Burma og Kina.

Imidlertid har det tilsyneladende også spillet ind, at det kneb med billetsalget i Nordjylland. I hvert fald fortæller koncertarrangør Jan Thybo til Nordjyske.dk, at der kun var solgt 1500 billetter til Hjørring-koncerten, og der skulle 4000 ind, for at koncerten kunne løbe rundt økonomisk.

GAFFA ringede til Jan Thybo for en kommentar:
I flytter koncerten til Odense, fordi det ikke kunne løbe rundt i Hjørring, kan jeg forstå?
– Det har jeg ikke sagt. Det, det handler om, at vi nu har en enestående mulighed for både at give penge til Burma og Kina og give Odense en stor, billig koncert. Men jeg vil da godt indrømme, at billetsalget ikke ligefrem gik strygende i Hjørring.

Hvor mange bliver der plads til ved koncerten i Odense?
- Det er på Dyrskuepladsen, hvor der bliver afholdt Grøn Koncert, så der er vel plads til 30-40.000 personer.

Regner I med, at I kan sælge så mange billetter, når I ikke kunne sælge mere end 1500 i Hjørring?
– Ja, i hvert fald 25.000, fordi vi primært vil afsætte billetterne til virksomheder, der så kan købe ind i stort antal, og en del af pengene vil så gå til Burma og Kina. Billetterne bliver billige – ned til 50 kroner per billet, alt efter hvor mange man køber.

Hvad så, hvis man er menig Duran-fan og gerne vil købe billet til koncerten, men ikke arbejder i et firma, der har købt en billet. Kan man det – og hvad vil billetten i givet fald koste?
– Det vil man kunne, men vi ligger netop nu i forhandlinger med bandets management. Vi ved det snart, og så skal vi nok oplyse det. Men købte billetter til koncerten i Hjørring kan i hvert fald godt bruges i Odense.

Ved koncerten optræder foruden Duran Duran også Zididada, Saybia og muligvis et tredje band.

Duran Duran spiller stadig i KB Hallen i København dagen efter Odense-koncerten, altså 22. juni.

Duran Durans hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA