x

Rammstein ude med besynderlige videoklip – nyt album lige på trapperne?

Rammstein ude med besynderlige videoklip – nyt album lige på trapperne?

Det lader til, at Rammstein er på vej til at frigive deres kommende album.

Det tyske industrial metal-band Rammstein har netop offentliggjort en kort videosekvens på deres Twitter-profil. Videoen, som du kan se nedenfor, viser en gruppe mænd, der venter på at blive hængt, men derudover medfølger der ingen beskrivelse til videoen foruden romertallene XXVIII.III.MMXIX, der kan omskrives til datoen 28. marts 2019 – altså i morgen.

 

Foruden videoen forekommer der en række videoklip til nogle af bandets mest populære sange på Spotify. Det drejer sig om sangene ”KEINE LUST”, ”Du riechst so gut”, ”Sonne”, ”ICH TU DIR WEH” og ”Mein Herz brennt”, i hvilken en kvinde er klædt i forskellige, farverige kostumer, mens hun holder forsanger Till Lindemanns afhuggede hoved i hænderne. Romertallene med morgendagens dato er ligeledes tilknyttet disse videoer.

LÆS OGSÅ: Nyt om Rammsteins kommende album

Bandet har netop færdiggjort indspilningerne til deres syvende album, der er det første album siden Liebe Ist Für Alle Da fra 2009. Derudover offentliggjorde de i januar, at de har planer om at udgive fem nye musikvideoer. Det kunne godt virke som om, at de er temmelig langt i processen. Hvis romertallene henviser til i morgen, lader det i hvert fald til, at vi ikke skal vente så længe endnu. Om det så er på albumudgivelsen eller musikvideoerne, finder vi (måske) ud af i morgen.

Rammstein er for øjeblikket på turné, hvilket blandt andet tager dem forbi Danmark til juni, hvor de gæster Telia Parken. Koncerten er dog udsolgt.

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival klar med det fulde program - 67 nye navne


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA