x

Godt nyt fra Pearl Jam

Godt nyt fra Pearl Jam

"Jeg tror, vi får noget klar i år"

Det er snart seks år siden, Pearl Jam udgav deres seneste og 10. studiealbum, Lightning Bolt, men nu er der måske snart nyt fra dem. I hvert fald udtaler guitarist Mike McCready til radiostationen 710AM ESPN, citeret af fansitet Pearl Jam Online, at gruppen har skrevet "en bunke" nye sange, og at de forhåbentlig bliver indspillet i løbet af i år. Interviewet fandt sted forleden, så der er altså ikke tale om en aprilsnar. 

Mike McCready udtaler: "Vi tog på en stor turné sidste år, og vi er stadig ved at komme os over den. Vi skriver sange til en ny plade. Vi udgav vores sidste album for omkring fem år siden. Forhåbentlig får vi den snart indspillet. Det er ved at være længe siden sidst. Det er det længste tidsrum, vi har haft mellem plader, tror jeg (ja, det rigtigt, der er tidligere gået maksimum fire år mellem to Pearl Jam-album, red.). Vi har en bunke sange, som er klar til at blive fyret af, og jeg tror, vi får noget klar i år. Forhåbentlig udkommer det, jeg har dog ikke en dato endnu."

GAFFA var godt tilfreds med Pearl Jams seneste album, Lightning Bolt, som vi tildelte fem stjerner. 

LÆS OGSÅ: Blændende lynnedslag fra de garvede Seattle-drenge

Pearl Jam har ikke spillet i Danmark siden 2012, hvor de optrådte i Forum, og hvor vi uddelte de maksimale seks stjerner.

LÆS OGSÅ: Imponerende Pearl Jam viste formidabelt format i Forum med perfekt koncert


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA