x

Alex Vargas udgiver trilogi og spiller særlig koncert

Alex Vargas udgiver trilogi og spiller særlig koncert

Udgiver tre ep'er med fokus på egoet

Alex Vargas er tilbage med sin første samling af sange siden debutalbummet Cohere fra 2017. Det sker i form af ep'en SuperEGO, som netop er udkommet, og samtidig annoncerer han yderligere to ep'er i 2019 – og en koncert et lidt usædvanligt sted, nemlig teatret Østre Gasværk i København 15. december.

”Jeg har valgt at kaste mig over egoet. Tanker og bearbejdelse, som selvfølgelig er opstået på papir i min lyrik, men også er kommet til udtryk i sangene, mens jeg har indspillet dem,” fortæller Alex Vargas om tilblivelsen af en række sange, som altså nu bliver til tre ep’er. Vargas fortsætter: ”Jeg har grebet sangskrivningen an på vidt forskellige måder – som en slags sideprojekter, for at imødekomme forskellige sider af mig selv og udforske nye facetter af ”Alex Vargas”. Men de har hver især fundet hinanden – og jeg har fundet dem.”

Den første ep fra EGO-trilogien indeholder Vargas' tre seneste singler, "Silent Treatment", "Now That I Think About It" og "What You Wish For" samt det helt nye nummer "Where Love Won’t Go". Ifølge Vargas er disse sange udsprunget i direkte forlængelse af debutalbummet, mens lyden er mere minimalistisk og soulet, og teksterne åbner op for et intimt, personligt indblik i sangerens liv og dets udfordringer – deraf titlen på ep’en, superEGO.

LÆS OGSÅ: Ujævnt debutalbum med gemte popperler

De to andre ep'er bliver som nævnt udsendt i løbet af 2019, og det hele kulminerer den 15. december, hvor Alex Vargas vil kunne opleves live på teatret Østre Gasværk i København. Billetterne går i salg mandag den 6. maj kl. 10.00 på www.gig.to/ego

Siden udgivelsen af det succesfulde debutalbum har Alex Vargas turneret ad flere omgange, ofte for udsolgte huse. Tilbage i 2016 modtog han en Danish Music Award som Årets Danske Solist.

LÆS OGSÅ: AV, AV, AV, hvor gjorde den sjælfulde singer-songwriter det godt

Hør ep'en nye sang, "Where Love Won't Go":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA