x

Metallica-guitarist falder på scenen – glider på våd pedal

Metallica-guitarist falder på scenen – glider på våd pedal

"Det føltes, som om jeg spillede guitar i brusebadet"

Det kan være farligt at spille i regnvejr. Det måtte Metallicas lead-guitarist Kirk Hammett sande under gruppens koncert i Milano i går. Under guitarsoloen i "Moth into Flame" gled han på sin regnvåde wah-wah-pedal og faldt, så lang han var på scenen.

Der gik dog kun nogle få sekunder, så begyndte Hammett at spille videre, og han fik også hurtigt rejst sig uden knubs og med et stort smil. Bagefter lagde han en video af hændelsen på Twitter med påskriften: "Det regnede så meget, at det føltes, som om jeg spillede guitar i brusebadet".

Artiklen fortsætter under tweetet

Metallica giver koncert i Parken 11. juli, og der er stadig ledige billetter. Gruppen er fortsat på deres WorldWired Tour oven på udgivelsen af albummet Hardwired ... to Self-Destruct fra 2016, en tour der tidligere både har gæstet Royal Arena fire gange samt Jyske Bank Boxen én gang. Turnéen varer året ud, men for nylig udtalte Kirk Hammett til magasinet Mixdown, at bandet ikke håbede, der skulle gå otte år mellem Hardwired-albummet og bandets næste album, ligesom der gjorde mellem Hardwired og forgængeren, Death Magnetic

LÆS OGSÅ: Blink 182 og Metallica er blandt internettets mest sårbare adgangskoder


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA