x

Ozzy Osbourne vil give én sidste koncert med Black Sabbath – og Bill Ward

Ozzy Osbourne vil give én sidste koncert med Black Sabbath – og Bill Ward

"Jeg kan først og fremmest ikke lide det faktum, at Bill Ward ikke var der"

Ozzy Osbourne har for mere end to år siden givet sin sidste koncert med sit gamle band Black Sabbath, i hjembyen Birmingham, men nu udtaler han, at han gerne vil give én allersidste koncert med gruppen, og denne gang skal det være med gruppens gamle trommeslager Bill Ward, der ikke var med på deres afskedsturné grundet kontraktmæssige uenigheder.

LÆS OGSÅ: Nye stridigheder mellem Ozzy Osbourne og Bill Ward

Til Kerrang! udtaler Osbourne: "Jeg kan først og fremmest ikke lide det faktum, at Bill Ward ikke var der. Folk har sagt det til mig, men det var ærlig talt ikke mig. Vi havde ikke tid til at hænge ud, vi skulle videre, men jeg er ked af, at det ikke kunne lykkes med Bill."

Han fortsætter: "Tony (Clufetos, gruppens erstatningstrommeslager, red.) gjorde det fremragende, men vi fire begyndte det hele, og vi fire skulle have sluttet det. De afsluttende koncerter i Birmingham var bittersøde, fordi man tænker på, hvor langt vi kom, og hvor meget vi opnåede, og det ville have været godt at have delt det sammen. Måske vil der en dag blive en allersidste koncert, jeg ved det ikke".

Ozzy Osbourne er for tiden på sin afskedsturné som solokunstner, om end han ikke vil afvise at spille enkeltstående koncerter i fremtiden. Hans afskedsturné bragte ham sidste år til Copenhell, mens han tidligere i år måtte udskyde alle årets koncerter til næste år efter et fald i sit hjem.

LÆS OGSÅ: Ozzy Osbourne udskyder alle koncerter til 2020

Black Sabbath blev dannet i 1968 og er kendt som nogle af skaberne af heavy metal. De nåede at udgive 19 studiealbum, senest 13 fra 2013.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA