Noel Gallagher udsender ny ep – og sviner Liam

Noel Gallagher udsender ny ep – og sviner Liam

Noel Gallagher’s High Flying Birds sender This Is The Place på gaden den 27. september.

Tilbage i juni udgav Noel Gallagher og hans ensemble ep’en Black Star Dancing, og til september udkommer altså udspil nummer to ud af hidtil planlagte tre på vinyl såvel som digitalt.
This Is the Place udgøres af fem numre, herunder et titelnummer (som kan høres allerede nu på Spotify), samt sangene ”A Dream Is All You Need To Get By” og ”Evil Flower”. Sidstnævnte og titelnummeret medfølger desuden i remixede versioner på pladen.  

LÆS OGSÅ: Se Lewis Capaldi drille Noel Gallagher med maske og Oasis-klassiker

Sideløbende med annonceringen af ep’en var Gallagher desuden – som så ofte før – ikke for fin til at bruge lejligheden til at kritisere sin lillebror og tidligere Oasis-følgesvend Liam. I et interview med engelske The Guardian kalder han blandt andet broderens optræden og valg af bukser på Glastonbury i juni for henholdsvis ”pinlig” og ”noget, der lignede en pyjamas, min søn kunne finde på at gå i”. Og som om det ikke skulle være nok, betegner han Liams solomateriale som værende ”usofistikeret musik for usofistikerede mennesker lavet af en usofistikeret mand”.

Noel Gallagher’s High Flying Birds drager derudover på turné i USA som opvarmning for Smashing Pumpkins denne måned, før de ligeledes supporterer U2 til november.

Hør "This Is the Place":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA