x

Se Lewis Capaldi drille Noel Gallagher med maske og Oasis-klassiker

Se Lewis Capaldi drille Noel Gallagher med maske og Oasis-klassiker

Humoren når nye højder

Lewis Capaldi har stadig en yderst humoristisk og selvironisk måde at reagere på den gentagne kritik, han har fået af Noel Gallagher. Hans svar på drillerierne nåede nye højder i lørdags, hvor han entrerede scenen på den store TRNSMT-festival i hjembyen Glasgow i Skotland iført en maske af Star Wars-figuren Chewbecca – som Gallagher for nylig sammenlignede ham med. Og senere spillede han et cover af Oasis-klassikeren "Don't Look Back in Anger", i dagens anledning omdøbt til "Don't Chewbac in Anger" og tilegnet "min kære, kære far", underforstået at det var Noel.

Se Capaldi med Chewbacca-maske:

NME har fundet en optagelse af sangen:

Fejden mellem de to, der altså er noget mere aggressiv fra Gallaghers side end Capaldis, blev indledt, da Gallagher i juni blev interviewet af Radio X ved festivalen Heaton Park i hjembyen Manchester. Her blev han spurgt, om der var en sang fra de senere år, han ville ønske, han havde skrevet. Det var der ikke, svarede Gallagher efter en tænkepause og tilføjede: "Musik er noget fucking pikspilleri for tiden. Hvem er denne Capaldi-fyr? Hvem er den idiot?"

LÆS OGSÅ: Lewis Capaldi aflyser Smukfest-koncert

Gallaghers kommentar vakte begejstring hos Capaldi. I en Instagram-story, citeret af NME, udtalte han: "Jeg har fucking peaket – er blevet jordet af Noel Gallagher. Nummer 1-single – betyder ikke noget. Nummer 1-album – betyder ikke noget. Noel Gallagher har lige jordet mig. Dette er en drøm, der går i opfyldelse. Det er Fars Dag (det var fars dag i Storbritannien 15. juni, red.), og jeg bliver jordet af en mand, der kunne være min far. Jeg har aldrig været lykkeligere."
 
Dette reagerede Gallagher på med følgende kommentar i Variety:
 
"Fucking Chewbacca skal nyde sine 15 minutters berømmelse. Det er den største dag i hans liv, at jeg har nedgjort ham eller kaldt ham en idiot. Det er den største dag i hans fucking liv indtil nu. Han tænker bare "Wow"! Tjah, jeg ved, at du er skotsk og alt det der, men for helvede altså: Det ER som et tredjeverdensland, men for himlens skyld, du må have haft en bedre dag end dette. Helt sikkert!
 
LÆS OGSÅ: Lewis Capaldi smadrer Noel Gallaghers had med kærlighed og ironi
 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA