x

Wafande indstiller karrieren

Wafande indstiller karrieren

Vil kaste sig over nye udfordringer

Wafande har netop skrevet på Instagram og Facebook, at han indstiller sin musikalske karriere, når han har udgivet sit næste album og gennemført en sidste turné næste sommer. Herefter vil han kaste sig over nye udfordringer.

"Jeg er i gang med noget musik for tiden, som er mine sidste ord til jer. Det er med den dybeste taknemmelighed og bedste følelse i kroppen, at jeg nu siger farvel. Jeg har valgt at stoppe min karriere, som I kender mig, og finde nye udfordringer," skriver reggae/popsangeren uden at uddybe, hvilke udfordringer han har i tankerne.

Herefter takker Wafande sine fans for støtten og skriver videre: "Denne beslutning er det bedste, jeg har gjort for mig selv i meget lang tid. Jeg vil fortsat forsøge at inspirere folk omkring mig, og jeg vil for altid dele ud af den gode karma."

Over for Ekstra Bladet bekræfter Christian Møller fra Wafandes pladeselskab Universal Music historien, men ved ikke mere i skrivende stund.

Wafandes manager Peter Skovsted oplyser til GAFFA, at hverken Wafande eller hans management har yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

36-årige Wafande debuterede i 2011 med singlen "Gi' mig et smil", der blev et stort hit, og han er også kendt for sange som "En anden" (med Xander, 2011), "Uartig" (2012), og "Django (Klar på noget dumt)" (2014). Han har udgivet de to album Du ved det (2011) og Nyt land (2014) samt albummet Hey Stranger (2016) i det engelsksprogede projekt Black Dylan med produceren Nuplex og ep'en Fuld ild (2019) i samarbejde med Shaka Loveless.

Wafande har desuden netop udgivet singlen "En opsang", se videoen nedenfor.

LÆS OGSÅ: Nephew holder pause


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA