Nyhed

Michael Kiwanuka annoncerer nyt album – hør første single

GAFFA – alt om musik

Nu kan jeg være Michael Kiwanuka”

Den britiske singer-songwriter Michael Kiwanuka udkommer med sit tredje og selvbetitlede album KIWANUKA den 25. oktober i år. Imens vi glæder os til den fuldendte udgivelse, kan vi lytte til det første singleudspil “You Ain’t the Problem”, hvor Kiwanuka spiller op med slagkraftigt kor og funky soulrytmer. 

Om sin udvikling og det kommende album fortæller Kiwanuka ifølge NME:  “Da jeg lige havde underskrevet min pladekontrakt, spurgte folk mig tit, ‘Hvad skal du så hedde?’. Og det havde jeg aldrig rigtig tænkt på; at kalde mig for Johnny Thunders eller sådan noget, som sangere før mig har gjort.”


“Så på det her album har jeg brugt spørgsmålet om identitet i trods; jeg beskæftiger mig med den, jeg er og jeg har ikke tænkt mig at have et alter ego eller blive til Sasha Fierce eller Ziggy Stardust – selvom alle forsøger at fortælle mig, at jeg skal være alt muligt. Nu kan jeg være Mihael Kiwanuka”

LÆS OGSÅ: Michael Kiwanuka gæster Danmark

Kiwanukas seneste albumudgivelse Love and Hate fra 2016 blev modtaget med fem stjerner af GAFFA. Og efter sin optræden på NorthSide i sommer kan vi igen opleve ham på dansk jord til efteråret, når briten med ugandiske rødder indtager KB-Hallen den 29. november med sit spritnye album.


LÆS OGSÅ: Skummende stemningsindtryk

Hør Kiwanukas nye single “You Ain’t the Problem” nedenfor:


ANNONCE