x

Slipknot har endnu et album lige på trapperne

Slipknot har endnu et album lige på trapperne

Albummet vil indeholde 11 ikke-udgivne sange fra indspilningerne til All Hope Is Gone fra 2008

Selvom det er mindre end to uger siden, at Slipknot udgav det storsælgende album We Are Not Your Kind, har Slipknot nu afsløret deres planer om snart at udgive endnu en plade. Dette nye album kommer til at bestå af 11 uudgivne sange fra All Hope Is Gone-studiesessionerne, der fandt sted i 2008.

“Vi har et helt andet album, som fire af os skrev, da vi indspillede All Hope Is Gone. Vi har 11 sange som vi udgiver i løbet af denne album-cyklus. Men det har aldrig handlet om bare at få materialet ud. Det skal udkomme, når det er rigtigt og ved at udgive den uudgivne plade i denne album-cyklus, så vil folk endnu bedre kunne forstå, hvad dette album handler om, og hvad der i første omgang førte os hertil,” udtaler Slipknot-medlemmet Shawn Crahan i et interview til Loudwire.

Da albummet All Hope Is Gone har over ti år på bagen, bliver det interessant at høre pladens forbindelser til det nyeste materiale.

LÆS OGSÅ: Frontalt sonisk bombardement med kirurgisk præcision

Slipknots Shawn Crahan, Jim Root, Sid Wilson og Corey Taylor blev frustrerede under indspilningerne til All Hope Is Gone og valgte derfor at indspille mere eksperimenterende og psykedeliske sange i et andet studie. I Loudwire-interviewet fremgår det desuden, at denne oplevelse plantede frøene til, hvad der skulle blive til We Are Not Your Kind. Derfor mener Slipknot, at tiden nu er inde til at udkomme med det uudgivne album.

Slipknot oplever for tiden stor kommerciel success med albummet We Are Not Your Kind, der udkom den 9. august og som lige nu ligger i toppen af både den britiske og den amerikanske hitliste. Dermed har de væltet storsælgende kunstnere som Ed Sheeran og Drake af pinden på hitlisterne i henholdsvis Storbritannien og USA. Derudover turnerer Slipknot lige nu med deres Knotfest Roadshow, hvor blandt andre Volbeat er opvarmningsband. 

Herhjemme er albummet i denne uge gået ind på en syvendeplads på albumhitlisten, mens det topper vinyl-hitlisten.

LÆS OGSÅ: HITLISTE: Slipknots metalbombardement vælter Ed Sheeran af pinden

“Vi er et rigtig godt sted. Lige nu høster vi bare frugten af vores hårde arbejde og nyder, at vi har lagt al det hårde arbejde i det,” udtalte Shawn Crahan et par dage inden udgivelsen af We Are Not Your Kind.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA