x

Slipknot sætter tid og sted for dansk koncert

Slipknot sætter tid og sted for dansk koncert

Spiller i Royal Arena 20. februar

Det maskebærende metalband Slipknot giver koncert i Royal Arena 20.02 2020 med den polske ekstrem-metalgruppe Behemoth som "special guest".

"Europe 2020" var de sidste ord, man kunne læse på storskærmene ved Slipknots koncert på Copenhell i juni, i juli bekræftede de på deres hjemmeside og sociale medier, at de spiller i København i 2020, og nu har de så offentliggjort tid og sted. 

LÆS OGSÅ: Frontalt sonisk bombardement med kirurgisk præcision

Slipknot er aktuelle med deres sjette album, We Are Not Your Kind, som netop er gået ind på førstepladsen på den danske vinylhitliste og som nummer syv på den generelle albumhitliste, og som GAFFAs anmelder var begejstret for.

Albummet er desuden gået direkte ind som nummer 1 i USA, Australien, Canada, Japan, Irland, Belgien og Finland samt i top 3 i Tyskland, Frankrig, Norge, Italien, Holland og New Zealand.

På Copenhell fik GAFFA et stort interview med Slipknots karismatiske forsanger Corey Taylor – uden maske – om blandt andet racisme, om at stå sammen som en enhed trods udskiftninger, om tankerne bag hans maske og om bandets nye album.

LÆS OGSÅ: STORT SLIPKNOT-INTERVIEW: "Du er enten med mig, eller også er du ikke”

Billetpriser: PL1 (sidde) 600,- // PL2 (sidde) 550,- // PL2U (stå) 550,- // PL3 (sidde) 500 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 30. august kl. 09.00 via dette link

Varm op med "Solway Firth" fra Slipknots nye album:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA