Beyoncé udgiver dokumentar om sit Løvernes Konge-album


Dokumentaren Making The Gift skildrer tilblivelsen af sangerindens Løvernes Konge-inspirerede album The Lion King: The Gift

Beyoncé har for vane at afsløre sine færdige projekter ud af det blå. I dag har popstjernen annonceret, at en ny dokumentarfilm med titlen Making The Gift udgives i dag. Dokumentaren tager seerne bag om det Løvernes Konge-inspirerede album The Lion King: The Gift, som Beyoncé udkom med i juli.

Den time-lange dokumentar vises i dag på den amerikanske tv-station ABC, men mon ikke den snarligt bliver tilgængelig herhjemme også.

LÆS OGSÅ: Se Beyoncés flotte video til Lion King-sangen "Spirit"

Dokumentarfilmen viser Beyoncés proces bag skabelsen af hendes seneste album, som hun også var kurator på, og byder på optagelser fra studiet, interviewklip med mere.

Beyoncé har lavet dokumentaren sammen Ed Burke, som også var inde over sangerindens Netflix-dokumentar Homecoming.

Albummet The Lion King: The Gift udkom i forlængelse af Disneys fotorealistiske genudgivelse af den klassiske Løvernes Konge fra 1994. Beyoncé beskriver det 27 numre lange album som et “kærlighedsbrev til Afrika”, og på pladen medvirker blandt andre Kendrick Lamar, Jay-Z, Pharrell, Tierra Whack, Childish Gambino og Major Lazer.

LÆS OGSÅ: Løvernes dronning overstråles af kollegaerne

“Jeg ville sikre mig, at vi fandt de bedste talenter fra Afrika og ikke bare brugte nogle lyde og lavede min fortolkning af dem,” har Beyoncé udtalt i et interview. Derudover kaldte popstjernen albummet for en “autentisk præsentation af kontinentets lyde blandet sammen med amerikanske producere”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA