x

Bisse fejrer nyt album med gratis mini-koncert

Bisse fejrer nyt album med gratis mini-koncert

Fredag den 20. september udkommer Bisses tiende album Tanzmaus. Dagen forinden klokken 17 kan man opleve Bisse live og akustisk på Storm P-museet i Frederiksberg. 

Hvorfor lige på Storm P-museet? Jo, fordi Storm P's sidste billede "Klovnens Begravelse" udgør coveret på Bisses Tanzmaus-album. Og så markerer den 19. september til og med 137-års dagen for den skarpe satirikers fødsel – og i 2019 er det desuden 70 år siden, han døde. Den torsdag på Storm P-museet tegner til at gå op i en højere enhed, når Bisse inviterer til en akustisk minikoncert med Dania Brass Ensemble for at fejre sit nye album. Endvidere bliver Storm P-prisen uddelt.

LÆS OGSÅ: BEDST LIGE NU: 12 håndplukkede tracks

I samme ombæring kan Bisse præsentere en kort video, hvor fans får en forsmag på den halbaltour, som "dansemusen" tager på til oktober. I videoen er Bisse klædt eksemplarisk i cowboystøvler og -hat, med hænderne hvilende på bæltet – klar til linedance – imens datoerne for hans kommende tour toner frem på skærmen i bedste western-stil.  

Arrangementet på Storm P-museet er gratis, og man kan læse mere om eventet lige her. Koncertdatoerne kan ses nedenfor, og billetter kan købes her

Den 4. oktober
Hotel Cecil, København

Den 5. oktober
Hotel Cecil, København

Den 10. oktober
VoxHall, Aarhus

Den 11. oktober
Studenterhuset, Aalborg

Den 12. oktober
Anarkist, Odense


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA