x

Lukas Graham annoncerer eksklusiv dansk koncert

Lukas Graham annoncerer eksklusiv dansk koncert

Denne gang under åben himmel

Sidste gang Lukas Graham annoncerede en koncert i København, blev billetterne revet væk på 12 minutter. Nu annoncerer trioen sin eneste koncert i København i 2020.

Det bliver på Refshaleøen i København lørdag den 15. august 2020 og bliver ifølge gruppen selv deres største koncert nogensinde.

Sanger Lukas Forchhammer udtaler:
 
”Efter at have spillet mange festivaler i udlandet kommer man til at savne at spille hjemme i København, hvor vi får lov at feste med de fans, som kender os allerbedst. Jeg glæder mig til at spille en koncert så tæt på hjem igen. Personligt tænker jeg at sejle derud i min lille kutter med familie og venner.”

LÆS OGSÅ: Lukas Graham slår bemærkelsesværdig rekord

Lukas Graham brød igennem i Danmark i 2012 med det selvbetitlede debutalbum og blev et verdensnavn i 2016 med singlen "7 Years", der toppede hitlister verden over, og med det internationale debutalbum sammensat af bandets to første danske album, primært det andet. Siden er fulgt yderligere et album, der også har hittet stort herhjemme og markeret sig pænt ude i verden, hvor bandet fortsat turnerer.

I januar og februar 2019 spillede Lukas Graham fem udsolgte arenakoncerter i Danmark, nemlig tre gange Royal Arena og to gange Jyske Bank Boxen og spillede dengang for cirka 80.000 personer. Deres seneste danske koncert var på Smukfest, hvor Lukas Forchhammer havde svært ved at holde tårerne tilbage.

LÆS OGSÅ: Rørende og rørt dansk verdensnavn
 
Billetsalget starter mandag den 30. september kl. 10:00 via Musik.dk

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA