x

Psyched Up Janis efterkommer efterspørgsel

Psyched Up Janis efterkommer efterspørgsel

Psyched Up Janis' koncert ved Turbinen i Randers er blevet udsolgt med lynets hast – bandet annoncerer ekstrakoncert.

Psyched Up Janis har tidligere på ugen annonceret, at de skal spille deres eneste fuldlængde-koncert dette efterår i Randers. Det bliver nærmere bestemt i Turbinen ved Værket og løber af stablen den 3. november. Koncerten bliver en meget intim omgang, med plads til kun 150 siddende publikummer. Interessen for denne begivenhed har været stor, og koncerten blev straks udsolgt. Nu annoncerer duoen, at de spiller en ekstrakoncert. Denne koncert finder sted samme dag, altså den 3. november i år allerede klokken 16.30. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Childrenn: Posten, Odense.

Gruppen stiller op som duo alias Sune Rose Wagner på sang og guitar og Jakob Jørgensen på bas.

Den 1. december 1989 gik en 16-årig Sune Rose Wagner på scenen for første gang med Jakob Jørgensen i et udsolgt Sønderborghus, og sammen lagde de her grunden til et af de mest markante rockbands i 90’ernes Danmark. Lige knap 30 år senere går de på scenen på Turbinen i Randers ved en eksklusiv, intim duokoncert – deres første fuldlængdekoncert siden 2014.

Sune Rose Wagner er ud over Psyched Up Janis også kendt som den ene halvdel af The Raveonettes med Sharin Foo. I dag bor han i Los Angeles og arbejder som musikproducer, mens Jakob Jørgensen spiller i gruppen Childrenn og arbejder som skolelærer.

Billetsalget til ekstrakoncerten starter den 23. september klokken 11 og kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA