x

Adele- og Beyoncé-sang var en joke

Adele- og Beyoncé-sang var en joke

Kæmpe-kollaborationen kommer ikke til at finde sted alligevel

Der blev for alvor sat ild til den kollektive medieverden, da OneRepublic-frontmand Ryan Tedder i forgårs meddelte, at bandets kommende album, der udkommer næste år, ville indeholde en sang med både Beyoncé, Adele OG Coldplays Chris Martin. Men jo, til tider kan der altså faktisk være tale om røg uden brand; Tedder trækker nu udtalelsen tilbage med forklaringen, at det var en joke.

LÆS OGSÅ: Adele og Beyoncé synger for første gang på samme sang

Tedder forklarer i dag miseren i en lidt snørklet Instagram-story. Her skriver Tedder "3 af mine yndlingsting", efterfulgt af de engelsk ordbogsdefinitioner af "absurdity", "kidding", og "joke". Herefter referer Tedder til interviewsituationen, som fandt sted under Global Citizen Festival 2019 i i New York i weekenden:  

"Mig, der gør brug af "sarkasme", "at lave sjov" og "jokes" (som svar til en journalist): "Ja, vi har en sang med Beyoncé, Adele og Chris Martin, men jeg har ikke lyst til at tale om det eller give for meget væk."" 
Når det så er sagt – ville det ikke være en (ild-emoji) collab? Jeg ville i hvert fald streame den."

Det havde ellers været første gang nogensinde, at de to megastjerner Adele og Beyoncé skulle optræde på samme sang, men det må fans altså nu blive ved med at kigge langt efter. 

Ryan Tedder har tidligere samarbejdet med Adele og Beyoncé hver for sig, så det burde ikke være helt urealistisk, at han kunne bringe dem sammen, men det bliver altså ikke i denne omgang. Medmindre han stadig joker...

LÆS OGSÅ: Kanye West udsætter nyt album


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA