x

Pretty Maids-sanger ramt af kræft – aflyser koncerter

Pretty Maids-sanger ramt af kræft – aflyser koncerter

Aflyser alt til og med januar 2020

Pretty Maids' forsanger Ronnie Atkins er blevet ramt af lungekræft, og gruppen aflyser derfor alle engagementer frem til slutningen af januar 2020. Det fortæller Ekstra Bladet på baggrund af et opslag, gruppen har skrevet på Facebook (se nedenfor).

Ronnie Atkins skriver selv i opslaget, at han fik konstateret sygdommen for tre uger siden og allerede er blevet opereret. Ifølge lægerne har han gode udsigter for helbredelse, men skal gennemgå yderligere behandling i de kommende måneder og må derfor aflyse en række koncerter.

Den 54-årige Ronnie Atkins, med det borgerlige navn Paul Christensen, var med til at stifte Pretty Maids i Horsens i 1981. Siden har gruppen haft pæn succes med deres hardrock, også uden for landets grænser, blandt andet i Sverige, Tyskland og Japan. De er især kendt for deres 1992-fortolkning af Thin Lizzy-guitaristen John Sykes' "Please Don't Leave Me" (med Phil Lynott fra Thin Lizzy på vokal) fra 1982.

Gruppen udgiver efter planen deres 16. album, Undress Your Madness, den 8. november. De skulle have spillet deres traditionsrige julekoncerter i Amager Bio og hjembyen Horsens i december, men disse shows er nu aflyst ligesom en koncert i Stockholm 31. januar. Et show i Göteborg 1. februar og et på krydstogt-festivalen Monsters of Rock Cruise med afgang fra Fort Lauderdale i Florida senere i februar gennemføres dog indtil videre.

Bandet fortæller til Ekstra Bladet, at de ikke har yderligere kommentarer til den triste nyhed.

Pretty Maids spillede på årets Copenhell, hvor GAFFAs anmelder var begejstret.

LÆS OGSÅ: Velkommen tilbage, Pretty Maids

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA