Ny single fra Peter Sommer – "Vi der valgte Mælkevejen"

Ny single fra Peter Sommer – "Vi der valgte Mælkevejen"

Nyt album ude i begyndelsen af 2020

Peter Sommer har netop udgivet en ny single, "Vi der valgte Mælkevejen", med titlen hentet fra Bjarne Reuters ungdomsroman fra 1989, med Reuters tilladelse. Hør sangen nedenfor.

"Vi der valgte Mælkevejen" er en melodisk, inciterende uptempo-sang med optimistiske linjer som "Jeg er ikke bange for at dø, men for at leve for lidt", "lad os spilde det liv ud over hele Mælkevejen" og "Vi bliver sgu da stjerner en dag, eller lige nu, som i lige nu".

Sangen er forløber for et nyt Peter Sommer-album, der udkommer i begyndelsen af 2020 og bliver Sommers sjette soloalbum og opfølgeren til det særdeles anmelderroste og prisvindende Elskede at drømme, drømmer om at elske fra 2018. Albummet har allerede modtaget en Carl-Pris i kategorien "Årets tekstforfatter" og tre Steppeulve som ”Årets album”, ”Årets Sangskriver” og ”Årets Komponist” og er også nomineret til to Danish Music Awards i kategorierne "Årets album" og "Årets danske solist". Priserne uddeles i KB Hallen 17. oktober.

LÆS OGSÅ: Når kærligheden også gør godt

Peter Sommer er i oktober og november på duoturné med tangentspiller Palle Hjorth under overskriften "Alene med Palle i verden" – se datoer og køb billetter lige her.

Hør "Vi der valgte Mælkevejen":

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA