x

Blondage er blevet til én – se musikvideo til første single


Pernille Smith-Sivertsen har ene taget styringen på det forhenværende to-mandsact Blondage, og dette retningsskifte markerer hun med en futuristisk og fængende popsang i kærlighedens og lystens navn. Se "Breakfast in My Bed" her.

Efter flere års tæt samarbejde med Esben Nørskov Andersen i både Rangleklods og sidenhen Blondage er sidstnævnte projekt nu overladt helt og aldeles i hænderne på Pernille Smith-Sivertsen. Mens Nørskov Andersen har valgt at genoptage Rangleklods (ligeledes som et soloprojekt) er reglerne for, hvordan det musikalske udtryk for Blondage fremadrettet skal pensles, nu altså udelukkende et ærinde for den person, der tidligere udgjorde den kvindelige del af duoen. 

En smagsprøve på, hvordan det kommer til at se ud, serveres på den første single "Breakfast in My Bed", som netop er udkommet med dertilhørende musikvideo.

LÆS OGSÅ: Snørklet elektropop med bump og gode toppe

Musikvideoen er i sig selv både syret og fængende, hvor lige dele intense og legesyge closeups af Smith-Sivertsen selv afledes af forskellige former for visuelle metaforer. 

Jeg skrev omkvædet tidligt en morgen, helt seriøst omkring klokken 08.00, før jeg skulle på arbejde, hvor jeg følte en stor trang til intimitet med min partner igen. Melodien og teksten fløj bare ud af min mund, og de var rent faktisk de første ord, jeg sagde den dag. 

Sangen er en hudløst ærlig og rå kærlighedserklæring og handler om at give sig selv hundrede procent til et andet menneske – på sin egne termer.

– Det er sådan, jeg har det med at lave musik, nu når jeg er den eneste udsender, og det er en virkelig cool og opfyldende oplevelse, siger Pernille Smith-Sivertsen om hendes første udgivelse, siden to blev til én.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA