x

Hjalmer offentliggør debutalbum

Hjalmer offentliggør debutalbum

Hjalmer offentliggør debutalbummet ”Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner”

Den populære sanger og sangskriver Hjalmer annoncerer sit første album ”Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner”, der udkommer den 8. november 2019.

Hjalmer debuterede i februar 2017 med singlen "Hjem til en anden", der blev fulgt op af flere singler og i oktober 2017 debut-ep'en Skabt til at være ung. Siden er kommet yderligere en stribe singler og nu altså Hjalmers første regulære album.

LÆS OGSÅ: Og så er der lige det med pigerne

Musikeren har for nylig modtaget sin første DMA-nominering, nærmere betegnet i kategorien ”Nye Danske Live Navn” (DMA-showet finder sted i KB Hallen torsdag den 17. oktober). Tidligere i år modtog han sin første Zulu Award som ”Årets Nye Navn” og GAFFA-Prisen ”Årets Solist”. 
 
Hjalmer udtaler følgende om sit kommende album i en pressemeddelelse:

”Siden jeg var teenager, har jeg drømt om at udgive mit debutalbum. Et album, der kunne stå alene som værk, og som indeholdt alle facetter af mig som person."

"Jeg har brugt meget lang tid på den her plade og er selv mega stolt af og glad for resultatet. Det er blevet et dybt personligt og ærligt album, hvor hver sang har hver sin specifikke rolle. Det var vigtigt for mig, at pladen kom til at indeholde lige dele lys og mørke og alt imellem. Der er sange om stor ensomhed og stor sorg og følelsen af at sidde alene og ikke vide, om man kan overskue at stå op igen næste dag. Der er sange om stor kærlighed og stor vilje til at leve og blive ved med det. Og der er sange, som kommer fra håbet om, at i morgen alligevel bliver bedre.
 
"Jeg håber, at den her plade kan blive en, som folk derude lytter til i alle livets forskellige perioder. Både når alt er svært, og når alt er godt, og man flyver igennem hver dag. Jeg er så stolt af den og har gjort mit allerbedste fra start til slut, og jeg håber, at folk både vil danse, grine og græde til de her sange.
Nu glæder jeg mig bare til, at de skal ud og leve, og jeg glæder mig til at høre folk skråle med".

Hjalmer har netop taget hul på sin første akustiske tour med hele 36 koncerter. I slutningen af september kunne Hjalmer også annoncere sin første koncert i Store Vega 3. april 2020.

LÆS OGSÅ: Hjalmer tager på sin hidtil længste Danmarksturné

Det kommende album byder blandt andet på et nummer med Hjalmers lillebror, digteren Lui Larsen samt Medina-duetten "Folk som os", som allerede er kommet på single ligesom sangene "Dig og mig", "Lige nu", "Istedgade (Uhh)" og "Koldt". 

Tracklisten til albummet er som følger:
1. Liv
2. August
3. Skuffer Ingen Andre
4. Istedgade (Uhh)
5. Koldt
6. Godt Igen
7. Interlude (Kære Måne) ft. Lui Larsen
8. Lige Nu
9. Dig og Mig
10. Folk Som Os ft. Medina
11. Escapée
12. Kongespil

Varm op med Hjalmers seneste single, "Koldt":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA