x

Lemaitre giver dansk koncert

Lemaitre giver dansk koncert

Norske Lemaitre giver dansefest i Lille VEGA i København den 12. februar

Den norske electroduo, Lemaitre, gæster Danmark til næste år når de giver koncert i Lille VEGA i København den 12. februar.

Lemaitre kunne opleves på dette års Roskilde Festival, da de gav koncert på Apollo-scenen med deres dansable og poppede house-tracks. 

Den Los Angeles-baserede duo udgav i starten af året ep’en Fast Lovers, som indeholdt de to nye singler “Smoke” og “Better Now”, samt de tidligere udsendte sange “Big”, “Little Things” og singlen “Rocket Girl” med Betty Who.

Ketil Jansen og Ulrik Denizou Lund, mændene bag Lemaitre, udgav desuden pladen Chapter One i 2017, der bød på hittet “Closer”, der lige nu har over 79 millioner afspilninger på Spotify. “Closer” har også kunne høres i reklamer for Google og Bose-produkter.

Det musikalske partnerskab mellem Lund og Jansen startede, da de to mødte hinanden til en fest i Oslo og bondede over deres fælles kærlighed til The Chemical Brothers og Basement Jaxx. I 2010 udgav de så singlen “The Friendly Sound”, der blev deres gennembrudshit efter at være gået nummer ét på Hype Machine.

Billetsalget starter onsdag den 23. oktober klokken 10.00 og billetter kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA