x

Tame Impala bekræfter album og afslører detaljer

Tame Impala bekræfter album og afslører detaljer

Tame Impala udgiver albummet The Slow Rush i 2020. 

I forgårs skrev vi om den 46 sekunder lange, mystiske video, som Tame Impala havde uploaded på sin hjemmeside. Nu er det dog bekræftet, at der er tale om et nyt album, der er sat til at udkomme i 2020 – nærmere dato ikke bekræftet. Albummet får titlen The Slow Rush

Frontmand og eneste faste medlem Kevin Parker udtalte i 2018, at han meget gerne ville have et nyt Tame Impala-album ude inden sommeren 2019, og selvom dette ikke skulle vise sig at holde stand, har han udgivet singlerne "Patience" og "Borderline" i år, der øjensynligt er singleforløbere til det kommende album. 

LÆS OGSÅ: Fra det ydre rum til Studio 54

Se eller gense videoen, hvor Parker opererer en art båndoptager, mens en anden maskines skærm opfører sig mere og mere flimrende. Et kort sekund ses han også stående på en strand. Hele videoen er præget af en distinkt 70'er-inspirereret billedside, som går fint hånd i hånd med bandets ligeledes tidsmæssigt bagudskuende psych-rock. 

Artiklen fortsætter under videoen

Video Analysis... Go. from r/TameImpala

Tame Impala spillede på årets NorthSide Festival, og koncerten vakte stor begejstring hos publikum og hos vores anmelder, der kvitterede med fem stjerner og skrev:

"På trods af den kommercielle drejning, Tame Impala har gennemlevet de seneste år – til delt ærgrelse og begejstring fra fans – rammer de tidens musikalske behov lige på sømmet med en gennemborende kompromisløshed, hvad angår kunstnerisk integritet og originalitet. Noget, som aftenens koncert bekræfter berørt af gruppens psykedeliske rockrødder samt deres nyere, funky space-pop-hits. Og shit, hvor det holder! Ligesom Parker er fænomenal til at tilsætte følelse og sjæl til det syrede univers, der kun understreger hans status som en af sin generations mest dragende sangskrivere."

LÆS OGSÅ: Et eksperimenterende syretrip af høj stjernekvalitet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA