x

Sum 41 gæster Danmark

Sum 41 gæster Danmark

Det er nogle af 00'ernes mest fremtrædende punk-acts, der gæster Amager Bio den 3. februar i det nye år.

Hvis du var alternativ, punkrocker eller i det hele taget bare hørte radio i start-til-midt 00'erne, så er der ret stor sandsynlighed for, at du stødte ind i Sum 41 og deres kæmpe hits som "In Too Deep" og "Fat Lip". Nu er der mulighed for at opleve et af det tidlige 21 århundredes største punkbands og Deryck Whibleys velkendte, afblegede strithår, når gruppen lægger deres vej forbi det ganske, danske land og Amager Bio den 3. februar i det nye år.

Gruppen turnerer Nordamerika tyndt i slutningen af året og vender herefter blikket mod Japan i januar og så altså senere Europa. Den 23. januar indledes deres karavane under navnet Order in Decline-tour i Dusseldorf i Tyskland og gæster blandt andet også Norge og Sverige. Order in Decline er også navnet på Sum 41's seneste, ærkepolitiske album, som blev udgivet i sommer. 

LÆS OGSÅ: Papa Roach giver koncert i Danmark

Sum 41 består i dag af førnævnte Whibley på vokal, keyboard og guitar, Dave Baksh på guitar og kor, Jason McCaslin på bas og kor, Frank Zummo på trommer og kor og Thom Thacker på guitar, keyboard og kor.

De slog for alvor døren ind til mainstreamen og blandt andet heftig rotation på MTV med All Killer No Filler fra 2001, som nok står tilbage som gruppens mest populære udgivelse. Herefter fulgte ligeledes en række sucessfulde udgivelser, herunder Does This Look Infected? fra 2002 og Chuck fra 2004, før bandet måtte trykke på pauseknappen på grund af en række interne helbredsproblemer. Comebacket blev en realitet i 2016 med albummet 13 Voices, og Sum 41 er lige nu aktuelle med det samfundskritske og oprørske Order in Decline.

Billetsalget skydes i gang nu på fredag den 8. november klokken 10.00, og du kan til den tid erhverve dig billetter via linket her.

Hør "45 (A Matter of Time)" fra bandets senste album herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA