x

Madonna benægter skilsmisse-rygter

Madonna benægter skilsmisse-rygter

Der har på det seneste gået rygter om, at en skilsmisse mellem Madonna og filminstruktøren Guy Ritchie er nært forestående. Men nu har Madonna, der ellers sjældent udtaler sig om sin privatliv, taget bladet fra munden – eller rettere ladet sin talskvinde Liz Rosenberg gøre det. Liz Rosenberg udtaler til det amerikanske magasin People, at der ikke er hold i rygterne, ligesom hun afviser, at Madonna skulle have et forhold til baseball-stjernen Alex Rodriguez, noget, som boulevardpressen ellers mener at kende til.

Rosenberg udtaler:
”Madonna har ingen planer om at blive skilt fra Guy Ritchie. Hun og Alex har den samme manager, Guy Oseary, og de har mødtes. Hun har taget sine børn med til en kamp med Yankees (Rodriguez’ klub, red.). Der er virkelig ikke noget at kommentere ud over det.”

Hun fortsætter:
”Der er ikke noget nyt i, at folk sender tonsvis af beskidt undertøj i Madonnas retning – og det meste, der kommer ud om hende, er usandt. For resten er rygterne om et forhold mellem Madonna og Lil Wayne (rapstjernen, red.) stærkt overdrevne.”

Madonna var i perioden 1985-1989 gift med skuespilleren Sean Penn, et ægteskab, der blev opløst efter blandt andet anklager om hustruvold. Siden havde Madonna blandt andet en affære med skuespilleren Warren Beatty og hendes daværende fitness-træner Carlos Leon, der er far til hendes første barn, datteren Lourdes (født 1996). I 2000 giftede hun sig med Guy Richie, som hun kort forinden havde fået sønnen Rocco med. Sidste år adopterede parret under stor mediebevågenhed den moderløse, i dag toårige Malawi-dreng David Banda. Adoptionen blev endeligt godkendt tidligere på året.


Madonnas hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA