Nyhed

Madonna indlagt med alvorlig bakteriel infektion – udskyder verdensturné

Madonnas planlagte besøg i Royal Arena er midlertidigt sat på pause og vil muligvis blive udskudt

Den 64-årige sangerinde og sangskriver, Madonna, blev for nyligt indlagt på intensivafdeling med en ”alvorlige bakteriel infektion”. Det meddeler hendes manager Guy Oseary på Instagram.

Madonna skulle have startet verdensturnéen The Celebration Tour i Vancouver den 15. juli og dertil lagt vejen forbi Royal Arena både den 25. oktober og med en ekstra koncert den 26. oktober. Men i kraft af hendes infektion er alle forpligtelser – herunder verdensturnéen – blevet sat på pause, skriver Oseary i Instagram-opslaget.

”Lørdag den 24. juli udviklede Madonna en alvorlig bakteriel infektion, hvilket ledte til flere dages ophold på intensivafdelingen. Hendes helbred er i bedring, men hun modtager fortsat lægebehandling. Det forventes, at hun kommer sig helt,” lyder det blandt andet i opslaget, som fortsætter:


”På dette tidspunkt er vi nødt til at sætte alle forpligtelser på pause, hvilket inkluderer turnéen. Vi vil dele flere detaljer med jer så snart, at vi har dem – herunder en ny startdato for turnéen og for udsatte shows,” afsluttes opslaget.  


The Celebration Tour skal markere 40 år med Madonna-hits og hylde karrieren, der har budt på enorme hits som ”Like a Virgin”, ”Material Girl” og ”Hung Up”. Da Madonna annoncerede turnéen tilbage i januar, udtalte hun følgende om turnéen i en pressemeddelelse:

”Jeg er spændt på at udforske så mange sange som muligt i håb om at give mine fans det show, de har ventet på,” lød det fra den ikoniske sangerinde.

LÆS OGSÅ: GULD FRA GEMMERNE: Da GAFFA mødte Madonna


 

ANNONCE