x

VIDEO: Drake buhet af scenen af skuffede fans

VIDEO: Drake buhet af scenen af skuffede fans

Fans havde håbet på, at det var Frank Ocean, der ville dukke op som surprise-optræden til festivalkoncert…

Drake måtte forlade scenen efter kort tid, da han i går optrådte som surprise-headliner på Tyler, The Creators Camp Flog Gnaw-festival.

Den verdenskendte rapper og sanger blev nemlig mødt af en massiv skare af buhende fans, der tilsyneladende havde forventet, at r&b-sangeren Frank Ocean skulle stå for surprise-optrædenen. 

I en video fra koncerten kan man se Drake, der henvender sig til det buhende publikum og siger: “Jeg er her for jer i aften. Hvis I vil fortsætte, så fortsætter jeg”, men blot bliver mødt af et publikum, der råber “Nej!” tilbage. Herefter vælger Drake at slutte showet og forlader scenen.   

Det er ikke helt sikkert, hvorfor den voldsomme kritiske respons fra publikum opstod mod Drake, men ifølge udmeldinger på de sociale medier hænger det sammen med, at publikum havde forventet, at Frank Ocean skulle være den overraskende headliner, hvilket skabte vrede blandt fans, da det var Drake, der dukkede op.

Drake forsøger ellers i øjeblikket at vinde en del af befolkningens gunst, da han i sidste uge offentliggjorde, at han havde startet sin egen cannabis-virksomhed, der sælger en bred vifte af cannabis-produkter og accessories.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA