x

Slipknot-forsanger: “Man behøver ikke være påvirket for at have det fedt”

Slipknot-forsanger: “Man behøver ikke være påvirket for at have det fedt”

Den maskerede forsanger åbner op om sine tanker omkring myten om, at man skal være påvirket for at være kreativ

Slipknot-frontmand Corey Taylor har i et nyt interview med Marshall Podcast åbnet op om brugen af rusmidler i musik, hvor han blandt andet siger, at man ikke behøver at drikke alkohol eller tage stoffer for at lave musik.

Corey Taylor forklarer i interviewet (her citeret af NME), at han foretrækker at skabe uden indtagelse af alkohol og stoffer efter at have hørt sig selv på optagelser, mens han var påvirket.

“Jeg tror, man bliver opfordret til at gøre det af folk, der rent faktisk selv er afhængige af det. De vil have folk til at tro, at det er svært at kreere uden kemikalier. Og det er misbruger-sprog, for jeg plejede at gøre det samme, når jeg skulle optræde,” fortæller Taylor og fortsætter:

“Jeg var overbevist om, at jeg ikke kunne optræde uden at have drukket en "Jack and Coke" (whiskey med cola) – mindst én… Og så blev det til to. Og så blev det til en halv flaske. Det er afhængighed. Så jeg tror, det er en myte, der bliver holdt i live af misbrugere, der forsøger at få andre folk til at forstærke og godtgøre deres egen afhængighed”.

LÆS OGSÅ: Slipknots frontmand vil have mere rock'n'roll til Super Bowl

Omkring hvordan det var at høre sig selv på indspilninger, hvor han var skæv eller stiv, fortæller Taylor:

“Jeg har kun været virkelig påvirket i studiet to gange, og jeg kunne slet ikke lide det, for jeg kunne ikke kontrollere noget. Og når jeg så lyttede det igennem bagefter, tænkte jeg: “Åh nej, det er forfærdeligt. Hvorfor gjorde jeg dog det?”. Så jeg har virkelig prøvet at slå den der myte ihjel over for andre mennesker.”

Derudover tilføjer den maskerede frontmand, at han ikke dømmer folk for deres valg, men understreger igen sin pointe om påvirknings-myten:

“Det er ikke en lov, der bestemmer, at man skal gøre det. Du behøver ikke være påvirket for at fucking skabe. Du behøver ikke være påvirket for at have det fucking fedt,” og han afslutter:

“Jeg synes faktisk, at man lyder bedre og spiller bedre og har en bedre energi, når man ikke er påvirket. For så er fokus på en selv. Der er ikke nogen undskyldninger efter det. Det er kun dig selv, og det er råheden ved det, vi gør.” 

Hvis du vil dybere ind i hovedet på Slipknots frontmand, kan du også læse vores interview med Corey Taylor, der udkom tidligere på året.

LÆS OGSÅ: STORT SLIPKNOT-INTERVIEW: "Du er enten med mig, eller også er du ikke”

Slipknot udgav i august deres længe ventede sjette album We Are Not Your Kind, der modtog fem ud af seks stjerner af vores anmelder.

LÆS OGSÅ: Frontalt sonisk bombardement med kirurgisk præcision

Hør det fulde Corey Taylor-interview på Marshall Podcast her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA