x

Isam B giver a cappella-koncerter i kirker

Isam B giver a cappella-koncerter i kirker

Til foråret giver Isam B to kirkekoncerter – og det bliver a cappella.

Isam B spiller til foråret to kirkekoncerter. Koncerterne bliver a cappella, altså uden instrumenter, og Isam B har hevet fat i gospelkoret LightHouse, som giver en hånd med til arrangementerne. Det bliver i henholdsvis Fredens Kirke i Odense søndag den 26. januar 2020 og Christians Kirke i København søndag den 2. februar 2020. 

─ I samarbejde med gospelkoret LightHouse håber jeg at kunne tage publikum med på en rejse gennem mit sjælfulde univers. Det bliver en anderledes koncert, hvor jeg håber, at min vision, passion og kærlighed til mit håndværk holder stik og folder sig ud til noget absolut originalt og unikt, fortæller hovedpersonen selv i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Isam B offentliggør stor Danmarksturné

Jeg har altid været fascineret af sjælen. Det er en af grundene til, at jeg kaster mig ud i at bruge sjælens talerør – nemlig stemmen, og kun stemmen, fortsætter Isam B.

Isam B blev for alvor kendt i gruppen Outlandish, som blandt andet henrykkede danskerne med hits som "Guantanamo", "Aicha" og "I Only Ask of God", men også solokarrieren er gået godt for sangeren. Her har han eksempelvis sunget sig ind i danskernes hjerter med fortolkningen af H.C. Andersens "I Danmark er jeg født". 

Til kirkekoncerterne spiller Isam B en bred vifte fra sit store bagkatalog, med Outlandish og solo, herunder sange fra hans seneste album Lost for Words.

Billetter til koncerterne kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA